kategorie

Plsťené kytičky

Tyto květiny vydrží rozkvetlé pořád a můžete s nimi jednoduše ozdobit cokoliv od sponky nebo čelenky až po záclonu nebo právě zápich do květináče. K tomu, abyste si vytvořili zápich vám stačí pár drobností.

Co budeme potřebovat:

- 1x balení plstěných slunečnic
- 1x balení mix listů na slunečnice
- dřevěné špejle
- zelená barva (akryl, tempery nebo jakákoliv kryvá barva)
- štětec
- tavnou pistoli  nebo kvalitní lepidlo, např. Duvilax

Vyberte si výseky květin, které chcete použít a k nim lístky. Špejle si zvolte podle toho, jak velké mají zápichy být. Poté nabarvěte špejle zelenou barvou, abyste napodobili stonek květiny.

Přilepte k sobě květ slunečnice a střed. Můžete slepit dva květy, jako je to na dalších obrázcích. Tavnou pistolí přilepíte květ slunečnice ke špejli.

Nakonec stejným způsobem přilepíte ke špejli různé plsťené lístky a máme hotovo. Stejným způsobem můžete vytvořit zápichy i z dalších plstěných květů. Všechen výběr najdete zde.

Plstěné kvetiny můžete kombinovat a pomocí tavné pistole ozdobit třeba kolíčky, sponky, čelenky nebo cokoliv dalšího.

Budeme moc rádi, když nám pošlete fotografie svých výtvorů na náš Facebook. Pokud se vám tento návod líbil, můžete ho sdílet s přáteli. Načerpejte také další inspirace pro tvoření například na našem Pinterestu.

Zpět na všechny tipy na tvoření

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Zavřít