kategorie

Veselé dýně

S podzimem přichází čas si udělat radost s našimi zábavnými „veselými dýněmi“.  Veselé dýně jsou i bezvadnou dekorací k Halloweenu, neboli svátku všech svatých, pro který je typické veselí a oslavy. I u nás je proto poslední dobou tento svátek čím dál populárnější. Symbolem tohoto svátku je zubatá dýně, v zahraničí zvaná „jack-o'-lantern“.  Ne vždy ale máme prostředky k tomu, abychom si poměrně složitě vyřezávali velkou dýni. Naše maličké veselé dýně si dokáže vytvořit každý, i ti nejmenší. Nenadělá se při tom ani moc nepořádku a užije se hodně legrace.  Veselými dýněmi si můžete ozdobit květináč, poličku nebo je přidat na podzimní věnec na dveře či na větvičku a vytvořit si originální podzimní nebo halloweenskou dekoraci.

Co budeme potřebovat?
- Skládačky Halloween nebo hotové figurky Halloween
nebo
- Vatové dýně 5ks
- Výsek z foamiranu 5ks
- Klobouček miniaturní 10/20mm
- Lepidlo Duvilax nebo tavnou pistoli
- Špejle na případné dozdobení do květináče


Pokud se vám náš návod líbil, velmi rádi uvidíme také vaše vlastní výtvory. Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a Pinterestu, aby vám neunikly žádné další tipy.

Ukázky použití:

Zpět na všechny tipy na tvoření

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Zavřít