kategorie

Mini-pomlázka k zajíčkovi

Velikonoce jsou za rohem a je nejvyšší čas dekorovat a zdobit domov kraslicemi, zajíčky a.. pomlázkami! Určitě jste již četli náš předchozí tip na tvoření velikonočního zajíce na špejli. No a my jsme se rozhodli zajíce ještě vylepšit a obohatit o mini-pomlázku z žinylky/chlupatého drátku. Výroba je úplně jednoduchá - princip je stočit dva 3mm drátky a navrch uvázat třetí - ale dekorace je to úžasně roztomilá.

Nemusíte se omezit jen na zajíce na špejli, na našem e-shopu najdete třeba skládačku zajíce a zaječice s pomlázkou a nebo tři malé zajíčky, které máme jako figurky, ale všechny potřebné komponenty nabízíme i samostatně, takže si můžete vytvořit stejné i vy sami. V představivosti se meze nekladou, proto se nebojte kombinovat komponenty a vytvořit si zajíce s pomlázkou úplně podle sebe.

Co budeme potřebovat:
- chlupatý drát/žinylku 3mm
- skládačku zajíčka s vajíčkem


Pokud se vám náš návod líbil, budeme rádi za sdílení vašich výtvorů nebo samotného návodu třeba na FacebookuPinterestu nebo Instagramu, kde nás mimochodem můžete také sledovat pro další inspiraci :)

 

Zpět na všechny tipy na tvoření

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Zavřít