kategorie

Jarní věnec s ptáčky

Tvoření věnců vůbec není záležitost pouze vánočních svátků - právě naopak! Věnce jsou ideální dekorace ke každé příležitosti. Jarní věnec? Podzimní věnec? Letní věnec plný květin? Každé roční období je krásné svým způsobem a vyladit svůj domov podle cyklu přírody je příjemný způsob, jak si je užít a procítit.

Zdobení věnců je navíc obzvlášť kreativní činnost - dá se použít opravdu všechno. Na tento poměrně jednodušší jarní věnec s ptáčky jsme použili dekorační mech, což je dle mého jeden z nejhezčích materiálů, který se hodí prakticky ke všemu. Na dozdobení jsme použili žinylkové ptáčky a vatová vajíčka pomalovaná akrylovými barvami. Návod na jejich vytvoření najdete v jednom z posledních článků na našem blogu.  Na závěr jsme mech doplnili o pomněnky z plyše (stejně jako ostatní komponenty je najdete na našem e-shopu) a stuhu s jarním motivem.

Nebojte se při tvoření experimentovat! Například můžete zkusit přidat různé umělé květiny nebo listy či zkusit jiné barevné stuhy, hodící se k jarní tématice. Ptáčky nebo vajíčka můžete vytvořit v barvách, které k nim budou ladit.

Co budeme potřebovat:
- proutěný věnec 25cm
- dekorační mech
- stuhy
- ptáčci - skládačka
- vývazek pomněnek
- tavnou pistoli a na lepení velkých ploch mechu se hodí lepidlo Duvilax


Pokud se vám náš návod líbil, budeme rádi za sdílení vašich výtvorů nebo samotného návodu třeba na FacebookuPinterestu nebo Instagramu, kde nás mimochodem můžete také sledovat pro další inspiraci :)

Zpět na všechny tipy na tvoření

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Zavřít