kategorie

Dřevěná slepička k dotvoření

K vítání jara neodmyslitelně patří Velikonoce. K jaru a potažmo Velikonocím se hodí skvěle naše dřevěná slepička. Slepička je vyrobena z dřevěné topolové překližky a je určená jako stojánek na vajíčka o velikosti L, M a S.

Slepička je dodávaná v rozloženém stavu a její montáž je velmi jednoduchá, budete potřebovat pouze disperzní lepidlo - např. Herkules. Vymalovat si jí můžete dle své vlastí fantazie a mít tak originální velikonoční dekoraci či slepičkou obdarovat Vaše blízké. Slepička je ideální i pro rozvoj dětské fantazie. Slepičku doporučujeme vybarvit pastelkami, avšak můžete použít i vodou ředitelné barvy - např. tempery, akrylové barvy či vodovky, ale zde doporučujeme abyste byli opatrní s vodou, aby se Vám dřevěná slepička nepokroutila.

V naší nabídce také naleznete další stojánky na vajíčka i k vlastnímu dotvoření. Věříme, že si z naší nabídky jistě vyberete. :)
Budeme moc rádi za sdílení vašich výtvorů na sociálních sítích. :) Sledujte nás taky na Facebooku, Instagramu, Youtube a Pinterestu pro další inspiraci a tipy na tvoření.

Co budeme potřebovat:
- kreativní sadu slepičky 
- disperzní lepidlo - např. Herkules, Duvilax
- pastelky
nebo
- různé barvičky - např. akrylové barvy, vodovky, tempery, ...
- štětec

Zpět na všechny tipy na tvoření

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Zavřít