kategorie

Želvička z žinylky

Na vytvoření tohoto roztomilého "plyšáčka" z chlupatého drátu vám stačí zhruba 30cm tmavě hnědé a 40cm tmavě zelené žinylky (záleží jak velkou želvičku chcete vyrobit). Doporučujeme si koupit rovnou 10m roli, kterou najdete na našem e-shopu v různých barvách. Vystačí vám na spoustu figurek a všemožného tvoření. Krabici s chlupatým drátem budou tvořivé děti milovat. Navíc je ekonomický - po použití jde rozmotat a použít znovu! Ideální tloušťka na tvoření zvířátek je 6mm.

Podstata tvoření z žinylky je velmi jednoduchá - motání a stáčení do sebe. Na slepení lze použít tavnou pistoli nebo disperzní lepidlo. Na závěr jsme nalepili na želvu pohyblivé oči.

 

Co budeme potřebovat:

- 6mm chlupatý drát (žinylka) - tm. hnědý  - můžete si vybrat z různých druhů balení
6mm chlupatý drát (žinylka) - tm. zelený - můžete si vybrat z různých druhů balení
pohyblivé oči
tavná pistole nebo lepidlo Duvilax
nůžky

Nebojte se experimentovat a zkoušet vlastní zvířátka a figurky. Pro inspiraci najdete na našem blogu další návody na tvoření z žinylky, třeba figurky na prst :) Pokud se vám návod líbil, nezapomeňte ho sdílet a sledujte nás na Facebooku, Pinterestu, Instagramu a Youtube.

 

Zpět na všechny tipy na tvoření

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

Zavřít